Yleiskatsaus

Kaspersky Password Manager suojaa kaikkia salasanojasi ja muita arkaluonteisia tietoja (esimerkiksi passin tiedot, taloudelliset tai potilastiedot) yhdellä pääsalasanalla. Voit asentaa Kaspersky Password Managerin pöytätietokoneisiin, kannettaviin tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin, joissa on Microsoft® Windows®, macOS, Android™, iOS™ tai iPadOS. Sovelluksen avulla voit pitää tietosi suojattuina ja synkronoituina.

Pidä salasanat ja muut tärkeät tiedot käden ulottuvilla

Kaspersky Password Manager tallentaa seuraavan tyyppisiä tietoja:

Saat lisätietoja kohdasta Kaspersky Password Managerin suojaamat tietotyypit.

Täytä verkkolomakkeet automaattisesti

Kaspersky Password Manager voi täyttää verkkolomakkeet puolestasi automaattisesti säilöösi tallennetuilla käyttötiedoilla, osoitteilla ja pankkikortin tiedoilla. Lue lisää.

Suojaa arkaluonteiset tietosi

Säilösi suojataan pääsalasanalla. Kaspersky Password Manager tallentaa kaikki tiedot salatussa muodossa ja purkaa salauksen vain silloin, kun pääsalasana syötetään. Kaspersky Password Manager ei tallenna pääsalasanaasi mihinkään, eikä kukaan muu sinun lisäksesi tiedä sitä. Ei ole mitään keinoa käyttää tietojasi ilman pääsalasanaa – jos menetät sen, menetät myös pääsyn tietoihisi. Lue lisää.

Huomaa: Jos laitteesi tukee Touch ID:tä ja Touch ID on otettu käyttöön sovellusasetuksissa, voit avata säilön sen avulla pääsalasanan antamisen sijaan. Tässä tapauksessa pääsalasana on tallennettu suojattuun alueeseen. Saat lisätietoja Touch ID:n asettamisesta ja käyttämisestä Applen tukisivustolta.

Salasanojen tuonti kolmansien osapuolten salasanojen hallintatoiminnoista

Suoraviivaista kirjautuminen verkkosivustoihin ja sovelluksiin sekä verkkolomakkeiden täyttäminen säilyttämällä kaikki salasanasi yhdessä luotetussa sovelluksessa. Tilien siirtäminen muista salasanojen hallintatoiminnoista on nyt entistä helpompaa. Voit tuoda käyttäjänimet ja salasanat CSV-tiedostosta. Lue lisää.

Salasanan turvallisuuden tarkistaminen

Selvitä yhdellä napsautuksella, miten vahvoja salasanasi ovat, onko salasanojasi murrettu ja käytetäänkö samaa salasanaa useammassa kuin yhdessä tilissä. Lue lisää.

Luo vahvat salasanat

Käytä Salasanojen luontia luodaksesi salasanat, jotka ovat yksilöllisiä ja vahvoja ja jotka noudattavat korkeimpia tietoturvastandardeja. Lue lisää.

Tietojen synkronointi useisiin laitteisiin

Pidä tietosi ajan tasalla ja johdonmukaisina kaikilla laitteillasi ja palauta tietosi, jos korvaat tai hukkaat laitteen. Lue lisää.

Tietojen hallinta verkossa

Hallitse kaikkia tietojasi My Kaspersky -portaalissa ja käytä niitä millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Lue lisää.